Ex Libris Reicherów K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (s.n.], 1957)
Na tle okna przysłoniętego firanką popiersie kobiety i otwarta książka z napisem: Ex Libris, poniżej na wstędze napis: Reicherów. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.