Bez przyłbicy. - Michałkiewicz, Mieczysław (1888-1945). (Warszawa : nakł. Mieczysława Michałkiewicza, 1912)
Zbiór prac maturzystów szkół polskich.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Keywords: Esej -- 20 w; Poezja polska -- 20 w; Młodzież -- Polska -- postawy -- 1900-1945 -- publicystyka