[Afisz. Incipit] XIV. Koncert Symfoniczny Orkiestra Symfoniczna Filharmonii Bałtyckiej Kazimierz Wiłkomirski dyrekcja Barbara Kostrzewska śpiew ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie, który miał miejsce 1.04.1949 r. w Teatrze Wielkim w Gdańsku-Wrzeszczu i 2.04.1949 r. w kinie "Polonia" w Sopocie.