[Afisz. Incipit] Zarządzenie Ministra Obrony Narodowej z dnia 7 lutego 1949 r. o częściowej rejestracji rezerw osobowych : Obwieszczenie o przeprowadzeniu drugiej rejstracji rocznika 1932 ... - Żymierski, Michał (1890-1989) ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o rejestracji rezerw osobowwych.