[Afisz. Incipit] Zarządzenie Ministra Obrony Narodowej z dnia 7 lutego 1949 r. o częściowej rejestracji rezerw osobowych : Obwieszczenie o przeprowadzeniu drugiej rejstracji rocznika 1932 ... - Żymierski, Michał (1890-1989). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o rejestracji rezerw osobowwych.
Afisz dwustronny.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Pruszcz Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.