Na uroczystość Matki Boskiej Jasnogórskiej organizuje się we wszystkich parafiach dekanatu wielką pielgrzymkę do Częstochowy - Smarzych, Szczepan (1903-1982). (Kwidzyń : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o pielgrzmyce z lipca 1948 r.
Keywords: Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kwidzyn (Polska) -- życie religijne -- 1945-1970.