[Afisz. Incipit] Telegram. Związek Zaw. Transportowców R.P. Oddział Automobilistów zaprasza ... na zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz infromujący o zabawie w lokalu Polonia 24.04.1948 r.