[Afisz. Incipit] Telegram. Związek Zaw. Transportowców R.P. Oddział Automobilistów zaprasza ... na zabawę taneczną ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz infromujący o zabawie w lokalu Polonia 24.04.1948 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne