Ex Bibliotheca Thadei Et Sophiæ Solski / [Andrzej Bruchnalski]. - Bruchnalski, Andrzej (1906-1985) (1939)
Ukoronowana pięciopolowa tarcza herbowa, po bokach gałązki palmowe, u dołu napis: Ex Bibliotheca Thadei Et Sophiæ Solski.