Ex Bibliotheca Thadei Et Sophiæ Solski - Bruchnalski, Andrzej (1906-1985).; Solski, Tadeusz (1884-1966).; Solska, Zofia ([Lwów, 1939)
Ukoronowana pięciopolowa tarcza herbowa, po bokach gałązki palmowe, u dołu napis: Ex Bibliotheca Thadei Et Sophiæ Solski.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i miejsce wyd. Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 12.01.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.