Lekkoatletyczne mistrzostwa Polski. (Gdańsk : [s.n], 1947)
Afisz inf. o meczu zawodach i meczu 20-21 września 1947 r. na Stadionie Miejskiem we Wrzeszczu.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sport -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne