[Zaproszenie. Incipit] III-ci Walny Zjazd Delegatów Związku Samopomocy Chłopskiej województwa gdańskiego ... - Związek Samopomocy Chłopskiej (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Zaproszenie na zjazd 14-15.02.1948 r.
Keywords: Związek Samopomocy Chłopskiej -- druki ulotne; Zaproszenia -- 1945-1970.