[Afisz. Incipit] Zarząd Okręgu ZZPHiS, Rada Wojewódzka FS "Spójnia" i klub PTK "Merkator" ... organizują ... VI Wojewódzki Zlot Turystyczno-Krajoznawczy ... ([wydawca nieznany], 1971)
Afisz informujący o zlocie nad jeziorem Sudomie koło Kościerzyna.