[Afisz teatralny] Sławomir Mrożek - Indyk - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1992)
Afisz teatralny informujący o premierze 6.11.1992 r. Czarna Sala Teatru Wybrzeże. Reżyseria: Stefan Chazbijewicz.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 1901-2000; 1989-2000; Afisze -- 1970-2000.; Afisz teatralny