[Książe belgijski Filip Koburg z wizyta w Gdańsku] / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1998)
Przedstawia wizytę księcia belgijskiego Filipa w Ratuszu Głównego Miasta, około 1998 r.