Miłosierdzie drogą do pokoju w kontekście objawień maryjnych Królowej Pokoju z Medziugorja - Baron, Marek (1987- ). (2018)
Słowa kluczowe: objawienie publiczne, objawienia prywatne, Bałkany, pokój, Medziugorje, Królowa Pokoju, uczynki miłosiedzia, jałmużna, miłość nieprzyjaciół, przebaczenie, modlitwa, sakrament pokuty, nawrócenie, miłość bliźniego, Matka Miłosierdzia.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 203-204.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Maryja -- (Matka Jezusa Chrystusa) -- objawienia i cuda -- Bośnia i Hercegowina -- Medjugorje; Pokój -- aspekt religijny -- Kościół katolicki; Miłosierdzie -- Kościół katolicki