[Danzig - Althof Aufnahme der Abbruchsarbeit von Althof des ehemaligen Gasthauses "Börse zur Weichsel"] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia fragment przedmieścia Gdańska Stary Dwór (Althof), z rozebraną gospodą "Börse zur Weichsel", 23. 10. 910 r.
Aut. odbitki i data wg inwentarza PAN BG, tyt. wg opisu na negatywie.
Fot. Gd.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie