Współczesne oblicza samotności dziecka w rodzinie jako skutek przemian transformacyjnych i procesu globalizacji / Jolanta Biała. - Biała, Jolanta
Samotność a osamotnienie, ustalenia, uwarunkowania i skutki, oblicza samotności doznawanej w rodzinie.