Zwierzyniec imperialistyczny. (Gdańsk : Dom Prasy, 1951)
Afisz inf. o konkrusie zorganizowanym przez gdańską gazetę codzienną Głos Wybrzeża.
Keywords: Prasa -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne