Ex Jazz Jan Jarczyk / Zbigniew Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1982)
Mężczyzna w stroju średniowiecznym grający na trąbce, wzdłuż lewej krawędzi napis: Ex Jazz Jan Jarczyk, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.