Pakiet przedsiębiorcy Sławomir Ciupiński, Jarosław Ciupiński. - Ciupiński, Jarosław (Presspublica sp. z o.o., 2007)
W skład "Pakietu przedsiębiorcy" wchodzą : Mała księgowość -program do prowadzenie księgowości małych i średnich firm oraz wzory umów i formularzy z zakresu prowadzenia firm (rejestracja, działalność handlowa, leasing, sprawy pracownicze, postepowanie cywilne).