Interimsschein No. - Danziger Schiffswerft und Kesselschmiede Actiengesellschaft ([Danzig] : s.n., 1872)
Akcja No. ... wraz z kuponami do do wypłaty dywidend.
Formularz akcji wykonano na cienkim papierze bez znaków wodnych. Ozdobne czarne obramowanie wokół tekstu i kuponów do wypłaty dywidend.
Keywords: Przemysł okrętowy -- Polska -- Gdańsk -- 1870-1914.; Akcje -- 19 w