[Zabawa na trzepaku] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia dwie dziewczynki wiszące na trzepaku przed blokiem, 1979 r.