Ex Libris Gustav Grunau Dr. phil. Bern Harald Jensen. - Jensen, Harald (1891)
W ramce pośrodku mężczyzna w średniowiecznym ubiorze czytający księgę, obok na półce kilka książek. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Gustav Grunau Dr. phil. Bern. U dołu pod ramką data cyframi rzymskimi: 1891 i nazwisko aut.: Harald Jensen, Bern.