Kościół N. P. Maryi, układanie płyt betonowych pod krycie dachówką II [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia układanie płyt betonowych na dachu Kościoła Mariackiego w trakcie odbudowy, 1949 r.