[Afisz. Incipit:] Dnia 27 kwietnia 1947 r. ... odbędzie się w sali teatru Miejskiego "Wybrzeże" w Gdyni pierwszy wielki konkurs śpiewaków solistów ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o konkursie.