[Afisz. Incipit:] Dnia 27 kwietnia 1947 r. ... odbędzie się w sali teatru Miejskiego "Wybrzeże" w Gdyni pierwszy wielki konkurs śpiewaków solistów ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o konkursie.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie muzyczne; Województwo gdańskie (1945-1975); Druki ulotne