[Afisz teatralny. Incipit] Kraina uśmiechu : Operetka w 3 aktach Franciszka Lehara / Teatr Muzyczny w Gdańsku-Wrzeszczu. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz teatralny informujący o premierze 20.08.1949 r. W rolach głównych znany tenor Opery Poznańskiej i Warszawskiej Adam Raczkowski oraz Felicja Manikowska.