Ex Libris Henryka Brydaka F. A. - Fery, Antal (1908-1994) (1967)
Przedstawia u góry portret mężczyzny, z lewej strony napis: Nikolaus Lenau, pod popiersiem na wstędze daty 1802-1850, niżej fragment miasta ze stojącą karocą przed kościołem. U dołu na szarfie napis: Ex Libris Henryka Brydaka. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.