Ex Libris Vincas [Kisarauskas] AMat. - Matiulauskas, Adomas (1914-1977) (1974)
Przedstawia linearny zarys głowy dziewczyny z tulącym się do niej gołębiem. U góry napis: Ex Libris, u dołu Vincas. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data - AMat74.