Do Młodzieży Wybrzeża! Zbliża się głosowanie ludowe [...]. (Oliwa : [s.n.], 1946)
Afisz propagandowy nawołujący do głosowania w referendum 3xTAK.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty