Windsurfing w Sopocie 4.5.79 - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia windserferów na Zatoce Gdańskiej, w tle Grand Hotel w Sopocie, 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Sopot; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- fotografie; Sopot (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa