Simon Weiss Thorunensis - Romstet, Christian (1640-1721). ([Niemcy], 1670)
Przedstawia portret w półpostaci Simona Weissa.
W polu kompozycji w górnej częśći tytuł.
W polu kompozycji u dołu sygnatury autora wzoru i autora: G. Koye pingebat, C. Romstet sculpebat.
Miejsce i czas powstania na podstawie działalności autora.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 17 w