Solidarność Gdańsk wybiera na senatorów:. (NSZZ Solidarność, 1989)
Plakat Solidarności. U gór napis - Telegram, Telegram, Tele; niżej wizerunek Lecha Wałęsy; pod spodem zdjęcia kandydatów do Senatu: L. Kaczyński, B. Lis, J.K. Bielecki, O. Krzyżanowska, J. Merkel, K. Dowgiałło, A. Furtak, Cz. Nowak.