Solidarność Gdańsk wybiera na senatorów:. - Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność". (Gdańsk : NSZZ Solidarność, 1989)
Plakat Solidarności. U gór napis - Telegram, Telegram, Tele; niżej wizerunek Lecha Wałęsy; pod spodem zdjęcia kandydatów do Senatu: L. Kaczyński, B. Lis, J.K. Bielecki, O. Krzyżanowska, J. Merkel, K. Dowgiałło, A. Furtak, Cz. Nowak.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- plakaty; Wybory -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne