Aleksandra Fredry Świeczka zgasła oraz Antoniego Czechowa Oświadczyny i Niedźwiedź / Z. Górecki. - Górecki, Z. ([wydawca nieznany], 1955)
Plakat trzech komedii wystwionych przez Państwowe Przedsiębiorstwo Imprez Estradowych w Gdańsku delegatura w Bydgoszczy. Na plakacie kwiaty, świece oraz portret kobiety i mężczyzny.