Ex Libris Włodzimierz Egiersdorff / W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1959)
Figura Chrystusa Frasobliwego, wzdłuż prawej krawędzi napis: Ex Libris Włodzimierz Egiersdorff. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.