Ex Libris Włodzimierz Egiersdorff - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Egiersdorff, Włodzimierz (1901-1977). (1959)
Figura Chrystusa Frasobliwego, wzdłuż prawej krawędzi napis: Ex Libris Włodzimierz Egiersdorff. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Ekslibris polski, 26.04.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.