[Afisz. Incipit] Związek Zaw. Pol. Art. Plastyków ... w ramach uroczystości Kongresu Zjednoczenia wystawa prac ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wystawie 12.12.1948-12.01.1949 r.
Keywords: 1901-2000; 1939-1945; 1945-1989; Kultura; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne