Ex libris Casim. Piekarski - Jakubowski, Stanisław (1885-1964).; Piekarski, Kazimierz (1893-1944). ([S.l., 1924)
W ramce w średniowiecznej izbie przy stole na ławie siedzący chłopak czytający książkę. Obok leżą rozrzucone księgi. Napis u góry: Ex libris, u dołu: Casim. Piekarski. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Nazwisko aut. na podstawie sygn., data wg bibliogr.
Strona, dostęp 28.07.2015