Ex Libris Kisa[rauskas] - Matiulauskas, Adomas (1914-1977).; Kisarauskas, Vincas (1934-1988). ([S.l.], 1974)
Na tle kompozycji architektonicznej napis: Ex Libris Kisa. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data - AMat74.