[Afisz teatralny] Henryk Ibsen - Dom lalki : dramat w 3 aktach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1954)
Afisz teatralny informujący o premierze 6.03.1954 r. Teatr Kameralny w Sopocie ul. Rokossowskiego 39/41. Reżyseria: Zdzisław Karczewski, scenografia: Roman Bubiec.