[Afisz. Incipit] Na żądanie publiczności nieodwołalnie ostatnie 2 dni! ... Operetka w 3-ch aktach Księżniczka Czardasza ... ([wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa informująca o wydarzeniu 3-4.12.1955 r. Kino "ZMP-owiec" Wrzeszcz.