[Afisz. Incipit] Na żądanie publiczności nieodwołalnie ostatnie 2 dni! ... Operetka w 3-ch aktach Księżniczka Czardasza ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa informująca o wydarzeniu 3-4.12.1955 r. Kino "ZMP-owiec" Wrzeszcz.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.