"Mazowsze" na zimowisku w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia statek pasażerski "Mazowsze" zacumowany przy Długim Pobrzeżu w Gdańsku, 25. 10. 1979 r.