"Mazowsze" na zimowisku w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia statek pasażerski "Mazowsze" zacumowany przy Długim Pobrzeżu w Gdańsku, 25. 10. 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Ulica Długie Pobrzeże (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Statki pasażerskie -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk