Złoty wiek, 1510-1560 [aut. tekstu Marek Borucki]. - Borucki, Marek (Borucki, Marek. Od Mieszka I do Jana Pawła II, 2007)
Nagrania audio, prezentacja multimedialna, kalendarium, galeria postaci i map.