Ex Libris Mgr. Sylwii Zaborowskiej / Jan Stańda. - Stańda, Jan (1912-1987) (1970)
Dwie nagie kobiety tańczące z szarfami z napisem: Ex Libris Mgr. Sylwii Zaborowskiej. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty, symbol techniki graficznej i data.