Goniec Krakowski / [redaktor naczelny w zastępstwie: Włodzimierz Długoszewski]. - Długoszewski, Włodzimierz (1905-1945) (Wydawnictwo "Goniec Krakowski", 1939)
Wiadomości z linii frontu, reportaże z podbitych krajów (dokumentacja zabytków), ogłoszenia lokalne.