Ex Libris Czesława Rzepińskiegoi - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985).; Rzepiński, Czesław (1905-1995). (1974)
Paleta z pędzlami, napis: Ex Libris Czesława Rzepińskiego, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.